redTarantula's FotoPage

By: alhaq redtarantula

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Sep-2006 01:07 Email | Share | | Bookmark
Masaku telah berlalu....


Quote:
actually.. aku x de gambo.. boring cuz x de gambo..hu ha ha ha.. aku amik gambo lama jek pastu aku edit balik.. sampai ar jadi cam g ni..


Monday, 28-Aug-2006 20:45 Email | Share | | Bookmark
Kami selalu cam gini...


Quote:
aku tau gamba ni biasa jek.. ari minggu lepas 27hb Ogos, kawan aku ni hah.. dah sampai seru... kawin dah dia ye.. sedih ar aku masa ari tu.. teringat waktu kami kecik2... hah.. cam ni lah.. cam bebudak ha ha ha.. emm... dr dulu.. klu borak.. tah aper2, merapu jek lebih.. ni dah kawin pun..cam tu gak.. bukan dorang jek.. "AKU PUN SAMA!" aku x tau ngapa aku suka tengok gamba ni..Apa2 pun.. aku gembira tengok dia dah kawin..Ma dia dah dapat menatu dah.. secara x lansung.. aku rasa... aku rasa.. aku rasaaaaaaaaa.... Aku dah Tua...


Sunday, 30-Jul-2006 17:29 Email | Share | | Bookmark
keladak



Quote:
aku edit picture ni..x banyak yang aku tahu nak buat editing..nak gak tau camana nak buat editing yg gempak2..
tp aku x pandai sebenarnya... kepada sesiapa kat luar sana.. pls ajar kat aku beb...


Saturday, 15-Jul-2006 06:36 Email | Share | | Bookmark
model yang aku kenal




Quote:
saja jek test lighting, hu hu, hasil dari flash pinjam. ha ha ha.. semua dok pinjam org punya..kepada kawan2 yg sudi jadi model aku ari tu, terima kaseh bebanyak hah... klu nak jd model lg pas ni.. kena jd macam ax.. dia pandai posing.. hii hi.. ye betui.. aku x tipu.. ader bakat jd model..


Friday, 30-Jun-2006 02:59 Email | Share | | Bookmark
sukanya si kecil


Quote:
emm...gamba ni kat taman mini klcc.. kat kolam mandi tu..ha ah..kat situ..hi hi..aku x de gambo best lah..ni jek yg ader.
lama x g amik gambo..keja. masa ni aku pakai lense abg. azli.. aku pinjam jek.. x de lense. emm.. thanks, coz pinjamkan lense..actually, emm aku ni pun banyak belajar dr dia..terima kasih banyak.. http://azlijamil.fotopages.com


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net