redTarantula's FotoPage

By: alhaq redtarantula

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-May-2006 15:59 Email | Share | | Bookmark
api yang membakar




Quote:
sorry geng.. lambat update, hi hi.. ni nak cerita skit, gambo ni 2 minggu lepas nye..ceritanye.. masa tu, aku kluar ngan bebudak ni, si Ax, Fooart, Jza. kami dok lepak, mentedarah nasi lemak kat kg baru.. tgh lepak2.. "oitt.. asap ahhh.. rumah terbakar tu.." aper lagi.. cargas lah.. Ax jadi kami punya driver. huh.. macam F1 tu..sekejap jek sampai..tp aku frust coz x bawak camera.. hi hi hi hi.. jahatnya aku ni.. aku sudah pinjam si fooart nye camera dia..nak pinjam baby doyok si ax, dia x bawak.. aku pun terus amik..dah lak tu.. 50mm si jza ader kat aku.. member hangin jek..sure satu badan.. jagan marah beb.. ha ha.. bukan selalu..lagi satu, kejadian ni kebetulan jek.. sepontan..


Tuesday, 9-May-2006 18:26 Email | Share | | Bookmark
kimono...


Quote:
aku tengok awek ni lawa tu.. pada aku lah... pakai kimono plaks tu..x tau lah cina ke atau betui2 dia ni bangsa jepun..emm siap pakai payung lg..sopan satun jek.. cantik.. tp kecantikan tu hanya sekejab jek ek.. berapa lama leh tahan...esok2 , tua lah dia.. kerepot lah dia..yg penting hati kena cantik..bersih, tulus.. tp kan sejauh mana mana lak kecantikan hati seseorang tu..?


Sunday, 7-May-2006 19:58 Email | Share | | Bookmark
hiding behind my five fingers


Quote:
ni lah dia.. dah datang gila.. masa ni aku baru lepas amik gambo fashion show.. datang lak gila.. aku lak jd model kat situ. ingat nak terbaring kat atas stage tu...emmm melampau lak rasanya...x pun aku yg jd model kat atas tu. pas tu soh bro photographer yg ade camera bagak2 kat situ amik gambo aku..weiii sure meletup nye.. 1st sekali yg jd mangsa sure jza_x.. hai bro..... jangan marah hah... tq coz banyak tolong aku...


Friday, 5-May-2006 18:56 Email | Share | | Bookmark
tertekan


Quote:
leh kan masuk gambo cam gini, hi hihi.. buat masa ni.. aku tertekan coz keja banyak sangat.. adui..


Wednesday, 3-May-2006 16:55 Email | Share | | Bookmark
kejohanan bina badan









Quote:
pertandingan ni di south city plaza.. ha ha ha.. aku x tau le.. 1fs time amik gambo cam g ni..masa ni aku g ngan Ax (budak nakal) n fuad, masa tu risyars pun ade. seronok lepak ngan dorang best,.. dorang pun amik gambo sekali..


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net