redTarantula's FotoPage

By: alhaq redtarantula

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Apr-2006 11:31 Email | Share | | Bookmark
senja di tanjung harapan




Quote:
actually, gamba ni aku ambil masa aku g tanjung harapan, sekali aku ambil gambo 'pengail senja'
cuma tajuk saja aku letak yg lain..Tq pd semua kawan2, banyak ajar pada aku.. effect ni jza_x le yg ajar kat aku..
att: gamba ni aku x crop, aku x edit pon color dia. sama jugak yg gambar2 yg sebelum ni.


Monday, 24-Apr-2006 11:35 Email | Share | | Bookmark
pacat



Quote:
menatang ni lah yg selalu gigit aku klu aku masuk utan


Wednesday, 19-Apr-2006 13:27 Email | Share | | Bookmark
pengail senja



Quote:
last week aku g Tanjung Harapan, Klang. masa tu dah petang dah, nak senja dah pun. best lepak masa tu. pemandangan pun lawa. Indah sungguh ciptaan Allah ni..Subahanal' Allah...


Friday, 14-Apr-2006 20:36 Email | Share | | Bookmark
aku tidak setanding mereka


Quote:
Actually.. gamba ni, gamba lama.. hi hi.. masa ni ada pergaduhan kecil antara pihak berkuasa dengan orang awam.. kejadian ni berlaku baru-baru ni.. masa ada perhimpunan aman di klcc..Cemas gak masa ni... ye lah, bergaduh.. lepas tu, berebutlah wartawan, photographer nak ambil gambar..so.. aku pun sama... tp bila tengok camera dorang.. ha ha ha.. KECIKNYA aku.. ibaratkan seekor semut hitam yg berada di atas batu hitam dan berada di malam yg gelap... ha ha ha.. jauh nya aku..

ps: ada member aku sorang tu.. dia kata, dia dulu pakai camera chinonet jek, besar sebelah tangan jek, tapi sekarang dah ade camera baru.. BESAR PASU BUNGA... kata dia lagi..hi hi hi adalah member aku sorang tu..... bagus dia.. satu kemajuan.. aku sokong ko..


Monday, 10-Apr-2006 20:03 Email | Share | | Bookmark
masks of barongan







Quote:
aku x tau apa cerita di sebalik setiap topen-topeng ni.. klu korang tau cerita atau rahsia dia.. leh le bagi tau..
actually... aku tak berapa tau sangat..but klu korang tau.. sila lah..


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net