redTarantula's FotoPage

By: alhaq redtarantula

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Apr-2006 17:59 Email | Share | | Bookmark
splash of dropping water






Quote:
actually picture ni aku ambil kat dalam bilik air je. aku baru nak belajar untuk ambil gambar-gambar yang membabitkan movement. but di sini adalah hasilnya yang tidak seberapa dan disini aku percaya kat luar sana lagi ramai yg pro dan mungkin aku boleh belajar dari korang semua...terima kasih pada mak.. hii hi sebagai pembantu.. dia juga minat bidang ni but dulu susah. abah pun begitu, setiap hasil gambar yg aku ambil, tak kira apa pun sekali, aku mesti tujuk kat dia. first camera yg aku pegang dalam hidup aku, camera abah le.. elok lagi flash dia aku simpan tp camera dia dah habis aku kerja kan..aduiii. Mereka juga bagi galakan pd aku.. Terima Kasih Mak, Abah.

Jadi, disini aku minta pada sesiapa yg drop dlm FP ni, sila beri comment anda dengan secara ikhlas. dan jika ada kekurangan disini, tolong lah beri tunjuk ajar anda pada aku.. Sila Tunjuk Ajar


Thursday, 30-Mar-2006 14:57 Email | Share | | Bookmark
addict to...







Quote:
gambo ni masa last week, ahad lepas. semua pakat2 dah nak jumpa, ni aku ngan member2 lama, dari sekolah lagi. haha ha. lama sangat x jumpa, than pakat nak jamming. peahhh.. Oldschool lahhhh....
wah terasa macam dulu-dulu, kenangan tu semua datang balik. Kami amat merinduinya. cita-cita tinggi nak main lagu extream jekk dapat main lagu Dream Theater sebijik pun ok lah tu.. kira power lah tu,
lastcut main lagu lain, tapi hilang akal lah jab kat dalam tu, dah tu x nak balik lak. aduihh, baru aku ingat. dah lama dah tak macam ni.ari aku kena amik gamba.. he he e. tp lepas tu. aku belasah arrr. nak sok dorang amik gambo aku, dorang kata dorang x reti.


Monday, 27-Mar-2006 12:49 Email | Share | | Bookmark
Bebas..





Quote:
masa ni aku baru lepas kena sound ngan org yg jaga CM, kena lah blah cepat, sebelum dorang mengamuk ke, jadi Hijau ke, tak kiralah Hijau yg beso ke atau Hijau yg kecik, Alasan dorang:
"Sekarang ni Manegement baru, semua br, Tak Boleh Mengambil Gamba di dalam ni tanpa kebenaran."
wow...ha ha ha ha ha.. pada kengkawan yg lain, jgn le nak amibil bambo dlm cm tu. nanti korang kena mcm aku.
tak tau lah kan. korang ade power ke, magik ke, tiba, tiba leh ambik gambo dalam tu, he he he
pastu aku pun lepak kat luar cm. layan gak bro2 ni. pastu dorang main lagu2 lama lak tu,..


Saturday, 25-Mar-2006 07:05 Email | Share | | Bookmark
Mata Kucing




Quote:
tiap-tiap hari keja.. pheaarh.. penat kan.. bosan, tension, segalanya ada ek..
selalunya, aku suka main2 dgn kucing, gurau2, suka dok sakat la no 1. hehe bukanya apa,
boleh jadi relex bila aku main2 ngan kucing, lg satu aku suka kucing,. miaw..miaw..
lagi 1, teringat le ngan lagu 'mata kucing' kumpulan search tu...


Thursday, 23-Mar-2006 20:09 Email | Share | | Bookmark
cahaya di ruang gelap





Quote:
masa ni aku g makan kat ampang, masa tu pkl 3.00 pagi klu x silap aku.
masa tu ngan member2. aku tengok le lampu kat dalam kedai tu. emmmm.. menarik.
apa lagi,aku pun buat le muka dek je..pas tu tetibe jek..

ayong: hah.. dah mula dah.. wei pukul 3 pg dah ni wei
bad: tu pehal tu..
ayong: aa... korang jgn pelik ye.. dia ni memang cam ni..pelik skit..klu benda tu dah ade kat tangan dia. abisss.
ko cakap ape kat dia.. dia wat don't know je..

aaa.. pelik ke??????


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net