redTarantula's FotoPage

By: alhaq redtarantula

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Jan-2008 07:01 Email | Share | | Bookmark
she..


Quote:
black n white..


Thursday, 27-Dec-2007 07:30 Email | Share | | Bookmark
tupai


Quote:
kali ni aku crop sampai jadi macam ni, hu hu, boleh ye, oleh kerana boring sangat dengan size yang sama..


Thursday, 13-Dec-2007 11:47 Email | Share | | Bookmark
berkabus...



Thursday, 6-Dec-2007 04:54 Email | Share | | Bookmark




Quote:
sekali lagi gambar burung, seronok juga mengumpul koleksi gambar sebegini...tp tidak leh sehebat mana pun, cukuplah sekadar untuk dikongsi bersama


Thursday, 29-Nov-2007 08:52 Email | Share | | Bookmark



Quote:
buat masa ni, aku lebih cenderung pada gambar haiwan, tah, x de idea kot nak amik gambar lain, aku sekadar nak mencuba je, aku tahu, bukannya senang nak capture gambar binatang ni, mencabar, kena ada kesabaran, baru leh dapat gambar yg menarik, banyak lagi yg kena belajar nih, kepada peminat2 foto, dan otai2 diluar sana, berilah tunjuk ajar kepada aku yg masih penuh dengan kedaifan ilmu....


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net