redTarantula's FotoPage

By: alhaq redtarantula

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Jul-2007 08:40 Email | Share | | Bookmark
bosan



Quote:
setiap hari buat benda yang sama. Kerja, kerja, kerja. Setiap hari, aku dok tengok kucing ni, dari kecik, sampai leh dia ni besar. Aku pun peminat kucing.. macam otai najib.. Tadi, aku cari kucing ni, aku rasa, dia pun cam aku, bosan...dah menyampah kot tengok muka aku tiap2 hari. mueh keh khe khe.


Tuesday, 3-Jul-2007 10:16 Email | Share | | Bookmark




Quote:
sebenarnya, gambar ni dah lama dah..but aku kluarkan juga, saja dok edit gamba ni ikut sesuka ati aku ja, mueh keh keh keh..kepada kengkawan yg jadi model2 aku.. jangan marah..terima kaseh kerana kerjasama anda..



Sunday, 1-Jul-2007 19:06 Email | Share | | Bookmark
my wife


Quote:
bukan sekadar gambar, tetapi cerita


Tuesday, 12-Jun-2007 06:48 Email | Share | | Bookmark


Quote:
Ahad lepas, 10 Jun, KL di landa hujan lebat... pearh.. memang lebat ar, sampai banjir. sian polis, kena jaga jalan nak kawal lalu lintas, aku pun sangkut kat persimpangan jalan sultan ismail / jalan raja laut, cos jalan sesak giloz...


Thursday, 31-May-2007 11:10 Email | Share | | Bookmark




Quote:
selamat pengantin baru buat sahabatku azwan... dah kawin pun ko ek..
tahniah... gambo nanti ko amik dr haku hah....last week bukan main suka dia... betul2 punyerlah happy dia... kami kengkawan doakan kebahagian ko..moga Allah memberkati kau berdua.... dulu-dulu sorang... sikalang da berdua... , aper yg boleh aku buat utk ko, aku cuba amik gambo yg terbaik utk ko wan... aku cuba yg terbaik utk kengkawan....


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net