redTarantula's FotoPage

By: alhaq redtarantula

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Feb-2007 18:38 Email | Share | | Bookmark


Quote:
terima kasih kepada odows, kerna kasik pinjam camera dia. betteri aku dah kong masa tu klu aku tak silap.. mueh keh keh


Tuesday, 6-Feb-2007 03:32 Email | Share | | Bookmark
PD



Quote:
ni gamba biasa je, tapi kenangan aku bersama kawan2 lama dari sekolah lagi, weh keh keh...lama tak cam ni, sepatutnya g P.D 4 org, tapi sorang lagi tak dapat g sebab dia kata dia migeren.. ' ye ke wan????????, aku tak caya ar ' tapi dia datang gak sensorang dia, naik moto, sampai tayar moto pancit tengah jalan, tapi sory ar wei.. ko spoilah... weh keh keh..dah tak de gambo rhamai2 dah..


Monday, 29-Jan-2007 08:52 Email | Share | | Bookmark
bandaraya kuala lumpur



Wednesday, 24-Jan-2007 18:26 Email | Share | | Bookmark
titi wangsa lagi







Quote:
khas untuk member haku kat langkawi yang berkeupayaan mengorek idung sampai 5 minit...mungkin lebih..



Monday, 22-Jan-2007 18:27 Email | Share | | Bookmark
malam di tasik titiwangsa


Quote:
banyak kali aku g try shoot gamba ni.. tp semuanya hampeh belaka sila beri tunjuk ajar sekiranya ader kekurang.. dan sila kemukakan pandang atau idea yg terbaru utk sesama kita pelajari.. sila berikan tunjuk ajar


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net